Wat kost het?

Originele strippagina's zijn unieke objecten. Er is er maar eentje op de wereld van elk van die pagina's. De albumpagina is immers een reproductie van dat originele ding, niet andersom. De zeldzaamheidswaarde van zo'n plaat is dus 100%!!!Daarnaast zijn strippagina-originelen vol-le-dig met de hand getekend. Kom d'r maar es om in deze tijd! Niks computer! Dit is papier, potlood en inkt!

Dit, hier, deze site, is de enige plek waar origineel materiaal van mij voor verkoop beschikbaar komt.  Of er in de toekomst telkens weer meer en andere tekeningen in de verkoop gáán komen, ik weet het nog niet. Wieweet is het hier meteen ook wel voor het laatst.
Ik had besloten vorig jaar tien pagina's te gaan verkopen. De eerste tien pagina's uit het Zuidzee-verhaal.  Dit jaar gaat het om alle pagina's van "Avonturen in de Stille Zuidzee" . Ook de cover van dat album  is  te koop. Smeekbedes om andere originele pagina's dan hier aangeboden, moet ik dan ook helaaaaaaaaaaas gaan afwijzen.
Elke VANO-Bob Evers-strippagina bestaat uit twee helften. Een bovenkant, de A-helft en een onderkant, de B-helft. Een halve pagina meet ongeveer 36 bij 25,5 cm. Ik heb gewerkt met Oostindische inkt op Schoeller Hammer 4G tekenpapier of ivoorkarton van dezelfde dikte.
De paginahelften zijn genummerd met een uniek produktie-paginanummer. (Dat is niet altijd precies hetzelfde paginanummer als in het album, hoor! ) Voor bestellingen kun je kijken naar het paginanummer in het album.  Elk van de paginahelften is door uw tekenaar gesigneerd met potlood.

Je kunt de paginahelften los kopen, maar ook als tweetal, als complete pagina. Dan krijg je 50,- korting. Dit zijn de prijzen:

volledige Bob Evers originele strippagina: 550,- euro
halve Bob Evers originele strippagina: 300,- euro
cover Bob Evers album: 650,- euro

Ben je er nog? Prijzen zijn inclusief BTW. Ik stuur trouwens originelen liever niet met de post. Levering en betaling doen we wel in overleg.

Interesse? Stuur een mailtje naar dit adres: